< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo

Trainingskamp Hoenderloo, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Prima, het was ondanks het weer geslaagd. Vele ontspannings mogelijkheden in het hotel zoals een bowlingbaan en verwarmd binnenzwembad

- FC Wolvega
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Een bijzondere locatie vlakbij het dorpje Hoenderloo in het hart van ‘Het Nationale Park De Hoge Veluwe’. Zowel het hotel, de faciliteiten, de bossen als het trainingscomplex staan garant voor een geslaagd trainingskamp. De selectie van het Nederlands elftal bereidde zich hier voor op het WK 2014

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit luxe 4-sterren hotel is de ideale uitvalbasis voor een geslaagd trainingskamp. Uiteraard zijn er ook volop mogelijkheden voor de ontspanning. Zo beschikt het over een verwarmd binnen- en buitenzwembad, fitness, solarium en sauna. Verder zijn er wandelpaden op het eigen natuurterrein en is de directe omgeving bij uitstek geschikt voor wandelen, fietsen en joggen. In de avonduren is er een pub voor vermaak. U kunt ook heerlijk dineren in het eigen restaurant.

We maken gebruik van de trainingsvelden van het hotel. U kunt gemakkelijk vanuit u slaapkamer naar de velden lopen. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Hoenderloo biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat te denken aan een stadion of wedstrijdbezoek van Vitesse. Verder kunt u ervoor kiezen om met de groep de buurt te gaan verkennen op de mountainbike of te kijken wie het snelst is op de kartbaan. Via Adventure Veluwe is van alles mogelijk.

Opzoek naar een locatie in dezelfde prijsklasse? Kijk dan naar Heelsum