< TERUG NAAR OVERZICHT

Hoevelaken

Trainingskamp Hoevelaken, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Het hotel, op korte afstand van Amersfoort en midden in een bosrijk gebied is gevestigd in prachtige monumentale Zuid-Veluwse boerderijen met veel ontspanningsmogelijkheden

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Sauna

BESTEMMING
Het Hotel ligt in Hoevelaken, een gezellig dorp in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug en Amersfoort. Dit 4-sterren hotel behoort tot één van de betere locaties om een trainingskamp te beleggen. Het is gelegen op korte afstand van Amersfoort en Utrecht.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel heeft een wellness-salon voor gasten die willen ontspannen. Tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van de sauna, het solarium en het bubbelbad of gebruikmaken van de kleine fitnessruimte voor een work-out. Na 18:00 kunt u gratis gebruikmaken van de wellnessruimte. De luxe kamers bevinden zich in een aparte vleugel en beschikken over een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een bad.

Het trainingscomplex bevindt zich op 1,5km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Hoevelaken biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Op korte afstand kunt u naar de escape room, dierenpark Amersfoort of een avondje film pakken bij Pathé Amersfoort. Verder is het mogelijk om een wedstrijd of stadion bezoek te brengen aan FC Utrecht. U kunt er ook voor kiezen om in de buurt te gaan padellen, mountainbiken of bowlen.

Kijk ook eens naar deze locatie in  Winterswijk