< TERUG NAAR OVERZICHT

Ibiza II

Trainingskamp Ibiza, Ibiza

Optimaal geschikt voor:

Compleet nieuw binnen ons assortiment, een fantastisch eiland met veel mogelijkheden voor een ideaal trainingskamp op maat.

  • Bestemming: Ibiza
  • Verzorging: Halfpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Strand , Stadscentrum

BESTEMMING

Ibiza is een prachtig eiland dat met 300 dagen per jaar zon het gehele jaar door een heerlijke plek is om te bezoeken. Ook in de winter zijn er directe vluchten vanuit verschillende luchthavens in Nederland en ook buiten het drukke seizoen hoef je je hier zeker niet te vervelen. Ibiza stad heeft gezellige terrassen, bars en nachtclubs, zoals bijvoorbeeld Lio dat het hele jaar in de weekenden open is. De voetbalfaciliteiten zijn van hoge kwaliteit en het eerste team van het eiland timmert goed aan de weg. Het trainingscomplex ligt op ca. 15 minuten rijden van het hotel, hiervoor is een transfer inbegrepen.

VERBLIJF

Dit fijne hostel geniet de meest bevoorrechte locatie aan de baai van Talamanca: direct aan zee aan het begin van het lange zandstrand, om de hoek van de jetset haven van Ibiza met bars, restaurants en nachtclubs zoals Pacha en Lio. Vanaf hier brengt een watertaxi je binnen 10 minuten naar het centrum van Ibiza. De kamers zijn klein maar fijn en voorzien van airco/heater en en-suite badkamer. Het restaurant restaurant is gespecialiseerd in mediterrane gerechten en serveert verse vis. Er is ook een snackbar die de hele dag is geopend en het hostel trekt ook veel locals aan die hier op het terras komen genieten van een hapje en een drankje, het is er altijd gezellig.

ACTIVITEITEN

In de offerte zit standaard een training en oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) of twee trainingen inbegrepen, ieder van 90 minuten. Daarnaast beschikt het hotel over een aantal mountainbikes die te huur zijn. Maar we kunnen uiteraard ook andere activiteiten organiseren zoals een City Bike Tour door de stad, een Yoga sessie of Trail Running in de ochtend, een bezoek aan een voetbalwedstrijd, een Scooter- of Jeeptour om de rest van het eiland te verkennen, een Padel of Golf Clinic of een Voet Volley Toernooi op het strand. En we weten de beste adresjes om lekker te eten. Lokale bewoners op het strand spelen vaak beachtennis en organiseren volleybal-wedstrijden.

Bekijk ook onze andere locatie in Ibiza!