< TERUG NAAR OVERZICHT

Parco Ibiza Camping

Trainingskamp Ibiza, Ibiza

Optimaal geschikt voor:

Compleet nieuw binnen ons assortiment, een fantastisch eiland met veel mogelijkheden voor een ideaal trainingskamp op maat.

  • Bestemming: Ibiza
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: Appartement
  • Faciliteiten: Zwembad

BESTEMMING

Ibiza is een prachtig eiland dat met 300 dagen per jaar zon het gehele jaar door een heerlijke plek is om te bezoeken. Ook in de winter zijn er directe vluchten vanuit verschillende luchthavens in Nederland en ook buiten het drukke seizoen hoef je je hier zeker niet te vervelen. Ibiza stad heeft gezellige terrassen, bars en nachtclubs, zoals bijvoorbeeld Lio dat het hele jaar in de weekenden open is. De voetbalfaciliteiten zijn van hoge kwaliteit en het eerste team van het eiland timmert goed aan de weg.

VERBLIJF

De camping ligt in San Antonio en het is slechts 20 minuten rijden naar Ibiza stad. De kamers liggen gelijkvloers en hebben een terras. De camping beschikt over een zwembad met loungebedden, een bar en een lounge met tafelvoetbal, poolbiljart en flatscreen. Yoga & massage is mogelijk op aanvraag. Daarnaast worden er wekelijks thema diners georganiseerd, zoals: BBQ, live cooking paella & Italiaans buffet.

ACTIVITEITEN

In de offerte zit standaard een training en oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) of twee trainingen inbegrepen, ieder van 90 minuten. Het is mogelijk om bij de camping verschillende sporten te beoefenen, denk aan: badminton, patenca (oftewel jeux de boules), panna of mini voetbal, voetvolley en tafeltennis. Bij de receptie kun je alle benodigde materialen krijgen. Activiteiten als e-bike, mountainbike, hike & personal training kun je ook aanvragen.

Bekijk ook onze andere locatie in Ibiza!