< TERUG NAAR OVERZICHT

IJmuiden aan Zee

Trainingskamp IJmuiden aan Zee, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Alles was super geregeld en zag er goed uit. Mountainbiken door de duinen en voetballen op het strand was super’

vv Benschop
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Fitnessruimte , Sauna , Strand

BESTEMMING
Dit prachtige hotel ligt in IJmuiden aan zee, op 25 minuten van het centrum van Amsterdam en op 15 minuten van Haarlem. De afstand naar de luchthaven Schiphol bedraagt 20 km. Het hotel ligt op 150 meter van het strand en wordt omringd door het Kennemermeer en de jachthaven.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel beschikt over prima faciliteiten zoals: fitness, sauna en een Turks stoombad. De duinen en het strand zijn op loopafstand. Een strandtraining is dan ook het aanraden waard. Verder beschikt het hotel over een eigen restaurant, bar en kun je heerlijk relaxen op het zonneterras

We maken gebruik van de trainingsvelden van IJVV . Het trainingscomplex bevindt zich op 2km van het hotel!  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio IJmuiden aan zee biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. U kunt gaan voetballen op het strand, mountainbiken door de duinen of een wedstrijd/stadion bezoek brengen aan Ajax of AZ. Verder kunt u ervoor kiezen om met de groep een avondje te gaan stappen in Amsterdam (20min) wat bekend staat om de gezellige cafés en talloze restaurants.

Kijk ook eens naar deze strandlocatie;  Den Haag