< TERUG NAAR OVERZICHT

DoubleTree by Hilton Beach Golf Resort Islantilla

Trainingskamp Islantilla, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen – 3 nachten op basis van volpension + sportpakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Gericht op professionele teams, alles aanwezig
  • Trainingscomplex op locatie
  • Ruime comfortabele kamers van alle gemakken voorzien

FACILITEITEN

De accommodatie beschikt over de volgende faciliteiten zoals:  buitenzwembaden, poolbar en een sfeervol restaurant. Tevens is er een presentatieruimte (incl. presentatiemateriaal) beschikbaar voor besprekingen en tevens is er ook een kitroom aanwezig voor het opslaan van al uw materialen.

BESTEMMING

Dit 4* hotel is gelegen in het rustige gedeelte van Huelva, maar slechts op een aantal minuten lopen van de gezellige boulevard. Hier vindt u voldoende vertier voor iedereen met de talloze bars, restaurants en terrasjes die deze badplaats rijk is. In de omgeving zijn er veel sportieve moeilijkheden die ervoor zorgen dat ontspanning en sportiviteit gecombineerd kunnen worden.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: drie trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Voor atletiek geldt een ander basispakket bestaande uit: drie trainingen van elk 120 min.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden naar bijvoorbeeld 5 dagen- 4 nachten.
De regio Huelva biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Paintball
– Paddle
– Karten
– Segwaytour
– Wijn-/tapasproeverij

EXTRA SERVICES

– Bustransfer in Huelva (extra toeslag)
– Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)