< TERUG NAAR OVERZICHT

DJH Youth Hostel Cologne-Riehl Keulen

Trainingskamp Keulen, Duitsland

Optimaal geschikt voor:

Gezelig hostel, uitermate geschikt voor een trainingskamp. Metrostation is vlakbij het hostel, ideaal voor een bezoek aan de stad

OFC SO19
  • Bestemming: Duitsland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Keulen is een echte bourgondische stad. Keulen ligt in de deelstaat Noordrijn-Westfalen en is gelegen aan de Rijn. Keulen heeft zijn eigen Keulse bier en is als enige biersoort door de EU Beschermd.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het moderne hostel beschikt over prima faciliteiten zoals tafelvoetbal, poolbiljard, tv-corner en een gezellige 24-uurs bar. Het hostel is gelegen te midden van een ruim en groenrijk terrein. De bourgondische binnenstad van Keulen vindt u op vijf minuten rijden en is eenvoudig te bereiken per tram of metro. Keulen leent zich ideaal voor een optimaal teambuildingsweekend wegens de perfecte velden en fraaie Altstadt.

Iets meer dan 10 minuten rijden en u komt bij de trainingsvelden. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Keulen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De bourgondische stad is perfect geschikt voor een citytrip. Of bezoek een wedstrijd van Bundesliga club 1.FC Köln. Voor wat actie is het mogelijk om te paintballen, mountainbiken of bezig te zijn in een outdoor adventure park.

Bekijk ook deze locatie in een levendige stad, Düsseldorf I