< TERUG NAAR OVERZICHT

Keulen

Keulen, Duitsland

Optimaal geschikt voor:

Gezelig hostel, uitermate geschikt voor een trainingskamp. Metrostation is vlakbij het hostel, ideaal voor een bezoek aan de stad

OFC SO19
  • Bestemming: Duitsland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Gezellig hostel aan de rand van het stadscentrum
  • Kamers bevinden zich in aparte gebouwen, elk van alle gemakken voorzien
  • Trainingscomplex ligt op korte auto-afstand van het hostel

FACILITEITEN

Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals tafelvoetbal, poolbiljart, tv-corner, gezellige 24-uurs bar, lounge en internet voor ontspanning in het weekend. Tevens vindt u een eigen speelveldje (gras) op het complex en een verhard voetbalveldje (voor de appartementen gelegen).

BESTEMMING

Het hostel in Keulen is gelegen te midden van een ruim en groenrijk terrein. De Bourgondische binnenstad van Keulen vindt u op vijf minuten rijden en is eenvoudig te bereiken per tram, metro óf taxi. Keulen leent zich ideaal voor een optimaal teambuildingsweekend wegens de perfecte velden én fraaie Altstadt.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen elk à 90 minuten.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar bijvoorbeeld 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Keulen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Outdoor adventure
– Citytrip Keulen
– Paintballen
– Sportquiz
– Wedstrijdbezoek 1.FC Köln

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Keulen (extra toeslag)
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.