< TERUG NAAR OVERZICHT

La Manga Club Resort

Trainingskamp La Manga, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Kwaliteit en professionaliteit worden bij Trainingskampen.nl met hoofdletters geschreven. De samenwerking is fantastisch

Roda JC Kerkrade
  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 5 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Sauna

ARRANGEMENT

Basispakket: 6 dagen 5 nachten op basis van volpension + sportpakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Trainingscomplex op locatie beschikt over maar liefst acht voetbalvelden
  • Keuzemogelijkheid om te verblijven in het hotel of in een luxe appartement vlakbij gelegen
  • Luxe sportfaciliteiten beschikbaar in en rondom het hotel

FACILITEITEN

La Manga beschikt over vele niet-voetbalactiviteiten, zoals golf, tennis of watersport. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om lekker bij het zwembad te luieren, op het strand te liggen of een potje te (beach)voetballen. In het vernieuwde Spa complex bevindt zich het fitnesscenter, deze is uitgerust met een uitgebreid krachthonk met zeer veel verschillende cardiovasculaire toestellen. Ook vindt u hier een sauna, jacuzzi, beautycenter en luxe 25 m zwembad.

BESTEMMING

La Manga heeft een reputatie hoog te houden. Het wordt gezien als één van Europa’s beste sport- en recreatiecentra sinds de opening. Deze internationale status heeft ertoe geleid dat het complex zich ontwikkeld heeft tot een professioneel voetbalcentrum. Het is een complex van topklasse, dat het gehele jaar toegankelijk is voor professionele voetbalclubs in een ideaal klimaat. La Manga ligt aan de Middellandse Zee in de provincie Murcia. 120 km onder Alicante en 70 km van de stad Murcia. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Alicante Airport.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: drie trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 4 dagen- 5 nachten óf 7 dagen- 6 nachten.
De regio La Manga biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbike
– Jeepsafari
– Citytrip Murcia / Alicante
– Wedstrijdbezoek Primera Division
– Golfbaan in directe omgeving

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in La Manga (extra toeslag)
– Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.