< TERUG NAAR OVERZICHT

Lagos Hotel Marina Club

Trainingskamp Lagos, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Lagos een prachtige historische stad in de Algarve vól geschiedenis. Gunstig gelegen voor een trainingskamp gezien de temperaturen én de goede velden. Wil je net eens wat anders dan Albufeira? Kies Lagos

Marco Plomp Woonachtig Lagos
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Stadscentrum , Strand

BESTEMMING
Lagos is één van de oudste én mooiste steden in de Algarve. De stad beschikt over een gezellig historisch centrum, talloze barretjes en restaurants. Tevens beschikt de regio over prachtige stranden en een heerlijk winterklimaat. De centrale ligging en het ideale sportklimaat dragen bij aan een succesvol trainingskamp!

VERBLIJF EN VOETBAL
Het resort kijkt uit op de jachthaven en beschikt over diverse faciliteiten zoals: een binnen- en buitenzwembad, fitnessruimte, wellness, relaxfaciliteiten en een gezellige bar. Tevens ligt het centrum en de prachtige stranden op korte afstand. Een ideale bestemming voor een trainingskamp met volop mogelijkheden!

Het trainingscomplex ligt op zo’n 10 minuten van het resort. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Liever twee trainingen? Geen enkel probleem! Het sportpakket is geheel naar uw wensen en behoeften in te vullen, onze specialisten denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Lagos biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u heerlijk de zee op met een boottocht. Of u kunt gaan golfen bij de diverse golfbanen in de omgeving. Mountainbiken door de Algarve is ook zeker aan te raden net zoals een citytrip naar Faro zeker niet vergeten mag worden. Vraag naar onze activiteitenlijst!

Bekijk ook deze locatie, Lagos II