< TERUG NAAR OVERZICHT

Lagos III

Trainingskamp Lagos, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Lagos een prachtige historische stad in de Algarve vól geschiedenis. Gunstig gelegen voor een trainingskamp gezien de temperaturen én de goede velden. Wil je net eens wat anders dan Albufeira? Kies Lagos

Marco Plomp Woonachtig Lagos
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Strand , Stadscentrum

BESTEMMING
Lagos is een van de oudste én mooiste steden in de Algarve. De stad beschikt over een gezellig historisch centrum, talloze barretjes en restaurants. Tevens beschikt de regio over prachtige stranden en een heerlijk winterklimaat. De centrale ligging en het ideale sportklimaat dragen bij aan een succesvol trainingskamp!

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit hotel is centraal gelegen; gezellige restaurants en barretjes in het historische centrum bevinden zich om de hoek. Tevens zijn de prachtige stranden van het gebied op loopafstand bereikbaar. De kamers zijn modern ingericht en door heel het hotel is gratis WiFi beschikbaar. Het hotel is ietwat eenvoudig ingesteld.

Het trainingscomplex ligt op korte afstand van het verblijf. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en één oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Liever twee trainingen? Geen probleem. Het sportpakket is geheel naar uw wensen en behoeften in te vullen, onze specialisten denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Lagos biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u heerlijk de zee op met een boottocht. Of u kunt gaan golfen bij de diverse golfbanen in de omgeving. Mountainbiken door de Algarve is ook zeker aan te raden net zoals een citytrip naar Faro die zeker niet vergeten mag worden.

Bekijk ook deze locatie in de Algarve, Portimão II