< TERUG NAAR OVERZICHT

Eurohotel Leeuwarden

Trainingskamp Leeuwarden, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Geniet in de Hoofdstad van Friesland naast het sportieve, ook van de culturele hotspots en het gezellige en knusse stadscentrum!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Het onlangs gerenoveerde hotel ligt in Leeuwarden vlakbij de binnenstad en de uitvalswegen naar Groningen, Zwolle en Asterdam, samen met de mogelijkheid om een avond te gaan stappen in het gezellige Leeuwarden, zijn dit uitstekende ingrediënten om hier een trainingskamp te beleggen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel is van alle gemakken voorzien. Zo hebben Alle kamers van het hotel een eigen badkamer met een douche en een föhn. Daarnaast beschikt het verblijf over diverse faciliteiten zoals; vergaderzaal voor besprekingen, sfeervol restaurant WiFi en gratis parkeermogelijkheden.

Het trainingscomplex bevindt zich op 2km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Leeuwarden biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om een wedstrijd of stadionbezoek te brengen aan SC Cambuur of SC Heerenveen. Verder is een bezoek aan Aqua Zoo Friesland of de binnenstad van Leeuwarden zeker een aanrader! In de regio kunt u er ook voor kiezen om te gaan bowlen, paintballen of mountainbiken.

Onze andere toplocatie in Friesland;  Heerenveen