< TERUG NAAR OVERZICHT

Leeuwarden

Friesland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Deze nieuwe noordelijke locatie is zeer geschikt voor een prima trainingskamp; de regio ademt voetbal. Prima accommodaties, noordelijke gastvrijheid in het hotel en een sfeervol stadscentrum, wat zoek je nog meer?

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

Het onlangs gerenoveerde hotel ligt vlakbij de binnenstad en de uitvalswegen naar Groningen, Zwolle en Asterdam, samen met de mogelijkheid om een avond te gaan stappen in het gezellige Leeuwarden, zijn dit uitstekende ingrediënten om hier een trainingskamp te beleggen. De goede velden liggen op auto afstand van het hotel. De trainingen zullen op kunstgrasvelden worden afgewerkt. Met een centrale ligging nabij Leeuwarden en aangename faciliteiten bent u ervan verzekerd dat het u aan niets ontbreekt.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee
trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

FACILITEITEN

Het hotel is van alle gemakken voorzien en het uitgaanscentrum en trainingscomplex bevinden zich op korte afstand. Daarnaast beschikt het verblijf over diverse faciliteiten zoals; vergaderzaal voor besprekingen, sfeervol restaurant WiFi en gratis parkeermogelijkheden.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Leeuwarden biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Bowlen
– Paintballen
– Karten
– Sportquiz
– Stadion of wedstrijd bezoek Cambuur of SC Heerenveen

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Leeuwarden
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.