< TERUG NAAR OVERZICHT

Leusden – Padel

Utrecht, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Ben je gek van sport, uit eten gaan en historische erfgoed? Ga dan naar Leusden-Centrum! Een prima centrale locatie voor uw trip!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Dit hotel bevindt zich in Leusden aan de snelweg A28 en dichtbij de snelweg A1. U kunt gratis parkeren bij deze accommodatie. Met de auto rijdt u in 10 minuten naar de historische stad Amersfoort. Utrecht kunt u in 20 minuten rijden bereiken. Ook het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug is goed bereikbaar.

VERBLIJF EN PADEL
Het hotel beschikt over een bar en restaurant. Verder kunt u gebruik maken van de vergaderruimtes voor een teambespreking. De hotelkamers zijn voorzien van een eigen badkamer, gratis WiFi, thee- en koffiefaciliteiten en een balkon. Bij het ontbijt wordt verse jus d’orange geserveerd. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Leusden biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kun je ervoor kiezen om een wedstrijd of stadionbezoek te brengen aan FC Utrecht. Verder kun u een gokje wagen in het nabijgelegen Gran Casino. Wilt u iets sportiever dan kunt u ervoor kiezen om in de regio te gaan mountainbiken of karten. Voor een avondje stappen kunt u naar het centrum van Utrecht gaan. Hier vindt u allerlei soorten restaurants en baren.

Liever in het centrum zitten? Kijk dan naar Utrecht.