< TERUG NAAR OVERZICHT

Leusden

Trainingskamp Leusden, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Mooie locatie in Leusden. Op korte afstand bevinden zich de trainingsvelden en je bent zo in het centrum van Utrecht.

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Dit hotel bevindt zich in Leusden aan de snelweg A28 en dichtbij de snelweg A1. U kunt gratis parkeren bij deze accommodatie. Met de auto rijdt u in 10 minuten naar de historische stad Amersfoort. Utrecht kunt u in 20 minuten rijden bereiken. Ook het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug is goed bereikbaar.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel beschikt over een bar en restaurant. Verder kunt u gebruik maken van de vergaderruimtes voor een teambespreking. De hotelkamers zijn voorzien van een eigen badkamer, gratis WiFi, thee- en koffiefaciliteiten en een balkon. Bij het ontbijt wordt verse jus d’orange geserveerd. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras.

Het trainingscomplex bevindt zich op 2km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Leusden biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kun je ervoor kiezen om een wedstrijd of stadionbezoek te brengen aan FC Utrecht. Verder kun u een gokje wagen in het nabijgelegen Gran Casino. Wilt u iets sportiever dan kunt u ervoor kiezen om in de regio te gaan mountainbiken of karten. Voor een avondje stappen kunt u naar het centrum van Utrecht gaan. Hier vindt u allerlei soorten restaurants en baren.

Liever in het centrum zitten? Kijk dan Utrecht I