< TERUG NAAR OVERZICHT

The hostel Blauwput Leuven

Trainingskamp Leuven, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Leuke studentenstad met toffe kroegjes, ook de velden en accommodatie dik in orde!

VV Streefkerk
  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Bosgebied

BESTEMMING
De Belgische stad Leuven is een echte studentenstad. De stad staat bekend om zijn kunst, fantastische eten, studenten en zijn grote aantal lokale bieren waaronder het beroemde Stella Artois. Of maak een wandeling in het Heverbos of het Meerdalwoud en zet een hardlooprondje uit om aan de conditie te werken.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit gezellige moderne hostel is zeer verzorgd en van alle gemakken voorzien. De nette meerpersoonskamers zijn fraai ingericht en beschikken elk over een eigen sanitair. Er is een bar aanwezig in het hostel. In 5 á 10 minuten sta je in het centrum van Leuven.

Het trainingscomplex ligt op 10 minuten rijden van het hostel.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Leuven biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Leuven is een echte studentenstad dus kan een avondje stappen in het bruisende centrum zeker niet missen. Of een bezoek brengen aan de brouwerij Stella Artois, om te zien hoe jou biertje gemaakt wordt. Voor een meer actievere activiteit is het mogelijk om een mooie wandeling/looptraining te maken door de natuur. Ten slotte zijn lasergamen of paintballen altijd leuke activiteiten om te doen.

Kijk ook eens naar deze studentenstad,  Gent I