< TERUG NAAR OVERZICHT

Leoso Hotel Leverkusen

Trainingskamp Leverkusen, Duitsland

Optimaal geschikt voor:

Niet verwacht dat Leverkusen nog zoveel te bieden heeft! Erg gastvrij, toffe velden én topclub Bayer binnen handbereik!

VfL Österhausen
  • Bestemming: Duitsland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Zwembad , Sauna

BESTEMMING
Leverkusen is een stad in Noordrijn-Westfalen aan de oostelijke oever van de Rijn. De stad grenst aan Keulen wat makkelijk met trein of te voet te bereiken is. Leverkusen staat bekend om het farmaceutische bedrijf Bayer en de bijbehorende voetbalclub Bayer 04 Leverkusen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel is uitermate geschikt voor een trainingskamp. De comfortabele kamers en faciliteiten bieden de mogelijkheid om na de training een hapje of drankje te nuttigen in de bar van het hotel. De kamers zijn ruim ingericht en voorzien van televisie, gratis WiFi en een bad/douche op de badkamer.

Het trainingscomplex is 4 minuten rijden of 10 minuten lopen van het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

 

ACTIVITEITEN
De regio Leverkusen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Omdat Keulen in de buurt ligt en goed te bereiken is, wordt het aangeraden om hier een citytrip Keulen te doen. Ook kan er natuurlijk een wedstrijd worden bezocht van Bayer 04 Leverkusen of 1.FC Köln. Een fietstour of mountainbiketocht is ook zeker mogelijk in deze mooie omgeving.

Kijk ook deze mooie Duitse locatie, Duisburg I