< TERUG NAAR OVERZICHT

WOT New Lisbon – Hostel – Hockey

Lissabon, Portugal

Optimaal geschikt voor:

  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen 3 nachten op basis van volpension + hockeypakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Centrale ligging in het centrum
  • Gezellig hostel, beschikt over meerpersoonskamers met eigen sanitair
  • Hockeyvelden op slechts 10 min fietsafstand van het hostel

FACILITEITEN

Het hostel uit de 18e eeuw is onlangs gerenoveerd tot een perfecte verblijf voor een trainingsstage! Dit hostel bied diverse faciliteiten om het groepsgevoel te versterken. In het hostel is er een presentatieruimte aanwezig voor besprekingen en een ruimte voor massage en materiaalopslag. Tevens kunt u in een apart gereserveerde zaal uw buffet nuttigen. Ook is er een gezellig terras om eventjes bij te komen na een intensieve training. De nieuwe hockeyvelden bevinden zich op een top locatie.  Dit hostel is zeker een aanrader voor een onvergetelijke teamtrip!

BESTEMMING

De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museum- waardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Een perfecte stad om op teamweekend te gaan!

HOCKEYPAKKET

Het hockeypakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Geldig voor hockey-en voetbal trainingskampen.

ACTIVITEITEN

Het hockeypakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 5 dagen- 4 nachten.
De regio Lissabon biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Stadion-/wedstrijdbezoek Benfica of Sporting Lissabon
– Voetbalquiz
– Diverse golfbanen in directe omgeving

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Lissabon (extra toeslag)
– Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.