< TERUG NAAR OVERZICHT

Lissabon I – Padel

Centrum, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Leuk hostel, dichtbij het centrum, leuke stad en goede velden! Alles facetten waren aanwezig voor een geslaagd trainingskamp!

  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen 3 nachten op basis van volpension + sportpakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Centrale ligging op korte afstand van het bruisende centrum
  • Gezellig hostel, beschikt over meerpersoonskamers met eigen sanitair
  • Padellocaties op korte afstand

FACILITEITEN

In het hostel is er een presentatieruimte aanwezig voor besprekingen en een ruimte voor massage en materiaalopslag. Tevens kunt u in een apart gereserveerde zaal uw buffet nuttigen. Ook is er een gezellig terras om eventjes bij te komen na een intensieve training. De nieuwe kunstgrasvelden bevinden zich op een top locatie. Vanaf de velden heeft u uitzicht op het stadion van Sporting Lissabon: Estádio José Alvalade!

BESTEMMING

De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museum- waardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Een perfecte stad om een trainingskamp te beleggen.

PADELPAKKET

Het padelpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: 3 uur padel en een intercambio met lokale spelers (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 5 dagen- 4 nachten.
De regio Lissabon biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Stadion-/wedstrijdbezoek Benfica of Sporting Lissabon
– Voetbalquiz
– Diverse golfbanen in directe omgeving

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Lissabon (extra toeslag)
– Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.