< TERUG NAAR OVERZICHT

Lissabon I

Centrum, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Prima hostel, binnen korte afstand in het bruisende centrum. De combinatie van een levendige stad en teambuilding, zorgde voor een geslaagd trainingskamp

FC Boshuizen
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen 3 nachten op basis van volpension + sportpakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Centrale ligging op korte afstand van het bruisende centrum
  • Gezellig hostel, beschikt over meerpersoonskamers met eigen sanitair
  • Trainingscomplex op slechts 10 min loopafstand van het hostel

FACILITEITEN

In het hostel is er een presentatieruimte aanwezig voor besprekingen en een ruimte voor massage en materiaalopslag. Tevens kunt u in een apart gereserveerde zaal uw buffet nuttigen. Ook is er een gezellig terras om eventjes bij te komen na een intensieve training.

BESTEMMING

De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museum- waardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Een perfecte stad om een trainingskamp te beleggen.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Geldig voor hockey-en voetbal trainingskampen.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 5 dagen- 4 nachten.
De regio Lissabon biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Stadion-/wedstrijdbezoek Benfica of Sporting Lissabon
– Voetbalquiz
– Diverse golfbanen in directe omgeving

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Lissabon (extra toeslag)
– Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.