< TERUG NAAR OVERZICHT

Lissabon Jamor

Trainingskamp Lissabon, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Prima sporthotel net buiten de stad en op korte afstand van een voetbalcomplex met natuur- en kunstgrasvelden. Het vliegveld is relatief dichtbij’

KNVB
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Stadscentrum , Strand

BESTEMMING
De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museumwaardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Een perfecte stad om een trainingskamp te beleggen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel is met vier sterren bekroond en ligt pal voor het Estádio Nacional van Lissabon. Het beschikt over binnen- en buitenzwembaden en een tennisbaan. Je kunt er gratis parkeren. De kamers van het hotel hebben airconditioning en moderne voorzieningen, zoals kabel-tv en een ruime werkplek. Sommige kamers zijn gerenoveerd. Vanaf het hotel is er een prachtig uitzicht.

De trainingsvelden liggen op korte loopafstand van het hotel bij het Nationaal Sportcomplex van Portugal. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten op 1 natuurgrasveld en één oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Liever twee trainingen? Geen probleem. Het sportpakket is geheel naar uw wensen en behoeften in te vullen, onze specialist denkt graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Lissabon biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Een stad met twee geweldige voetbalclubs. Maak een stadion- of wedstrijdbezoek bij Benfica of Sporting Lissabon. Liever een wijn- of portproeverij? Of toch een segwaytour met gids? Golven? Surfclinic? Geen enkel probleem, veel is mogelijk. Vraag naar onze activiteitenlijst.

Bekijk ook deze mooie strand locatie, Albufeira II

Meerdere teams gingen u voor

Hieronder een selectie. Bekijk de reisverslagen van: