< TERUG NAAR OVERZICHT

Lissabon I

Centrum, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Leuk hostel, dichtbij het centrum, leuke stad en goede velden! Alles facetten waren aanwezig voor een geslaagd trainingskamp!

  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen 3 nachten op basis van volpension + sportpakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Centrale ligging op korte afstand van het bruisende centrum
  • Gezellig hostel, beschikt over meerpersoonskamers
  • Top velden op een geweldige locatie

FACILITEITEN

Het hostel beschikt over fijne kamers met een gedeelde badkamer. Ook is er een gezellig terras om eventjes bij te komen na een intensieve training. In het hostel is er ook een tafelvoetbal aanwezig. De nieuwe kunstgrasvelden bevinden zich op een geweldige locatie. U heeft namelijk uitzicht op het stadion van de club waar Cristiano Ronaldo zijn voetballoopbaan begon: Estádio José Alvalade!

BESTEMMING

De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museum- waardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Een perfecte stad om een trainingskamp te beleggen.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Geldig voor hockey-en voetbal trainingskampen.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 5 dagen- 4 nachten.
De regio Lissabon biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Stadion-/wedstrijdbezoek Benfica of Sporting Lissabon
– Voetbalquiz
– Diverse golfbanen in directe omgeving

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Lissabon (extra toeslag)
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.