< TERUG NAAR OVERZICHT

Olissippo Marquês de Sá Lissabon – Hockey

Lissabon, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Mooi hotel, goede centrale ligging binnen de stad en top velden! Een echte aanrader!

  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen 3 nachten op basis van volpension + hockeypakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Pakket op basis van Half- of Volpension is mogelijk. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Centrale ligging op korte afstand van het bruisende centrum
  • Trendy hotel, beschikt over ruime kamers
  • Hockeyvelden op een geweldige locatie (10 autominuten van verblijf)

FACILITEITEN

Dit hotel heeft alles in zich voor een geweldige teamtrip, om niet meer te vergeten! De kamers van het hotel zijn voorzien van kleurrijke kussens, kabel-tv, een bureau en airconditioning. Ook is er in het hotel een mooi restaurant aanwezig waar u kan genieten van een welverdiende maaltijd na een zware training/wedstrijd. Het restaurant serveert heerlijke internationale en Portugese gerechten. Ook is er een bar aanwezig waar gezellig met elkaar een drankje gedaan kan worden. De nieuwe hockeyvelden bevinden zich op een geweldige locatie.  Al met al is dit het perfecte verblijf voor een trainingsstage!

BESTEMMING

De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museum- waardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Een perfecte stad om op teamweekend te gaan.

HOCKEYPAKKET

Het hockeypakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het hockeypakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 5 dagen- 4 nachten.
De regio Lissabon biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Stadion-/wedstrijdbezoek Benfica of Sporting Lissabon
– Voetbalquiz
– Segway tour door Lissabon

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Lissabon (extra toeslag)
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.