< TERUG NAAR OVERZICHT

Lissabon Hotel Olissippo

Trainingskamp Lissabon, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Het hotel heeft een centrale ligging, ruime kamers én op korte afstand van het trainingscomplex! Het centrum is erg gezellig! De maaltijden waren in orde!

Patrick Van Zuijdam Speler VV Sliedrecht
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museumwaardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Er zijn diverse stadsparken, tuinen én het veld ligt op zo’n 2,5 kilometer. Gewoon een schitterende citybestemming!

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel beschikt over kamers met airconditioning, heeft een cocktailbar en ligt op slechts vijf minuten lopen van winkelcentrum El Corte Inglés. Het metrostation São Sebastião bevindt zich op twee minuten lopen en biedt een uitstekende verbinding met de historische wijken van Lissabon, zoals Rossio, Chiado, Bairro Alto en Alfama. De kamers van het Olissippo Marquês de Sá zijn voorzien van kleurrijke kussens, kabel-tv, een bureau en airconditioning

Op 2,5 kilometer kom je bij het trainingscomplex met nieuwe kunstgrasvelden terecht met direct uitzicht op Sporting CP. Ook het kunstgrasveld bij Estadio da Luz en het uitstekende kunstgras van Primeiro de Maio worden gebruikt. Waan jezelf als een profvoetballer!
In de offerte zit standaard één training à 90 minuten op 1 kunstgrasveld en één oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Liever twee trainingen? Het sportpakket is geheel naar uw wensen en behoeften in te vullen, onze specialist denkt graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Lissabon biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Een stad met twee geweldige voetbalclubs. Maak een stadion- of wedstrijdbezoek bij Benfica of Sporting Lissabon. Liever de stad verkennen per segway, surfclinic, golf, fietstour of wijnproeverij? Vraag naar onze activiteitenlijst!

Bekijk ook deze locatie in Lissabon,  Lissabon III