< TERUG NAAR OVERZICHT

Lissabon III – Padel

Lissabon, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Heerlijke locatie aan de kust, maar toch binnen 20 minuten in het centrum van Lissabon! Het was helemaal top!

  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Strand , Zwembad

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen 3 nachten op basis van volpension + sportpakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Mooie kustlocatie met uitzicht op de oceaan en de bergen
  • Trendy hotel, beschikt over ruime kamers
  • Binnen 20 minuten in hartje Lissabon

FACILITEITEN

Alle kamers van het hotel hebben een eigen balkon met uitzicht op de oceaan of de bergen. Ook hebben alle kamers airconditioning, gratis WiFi, satelliet-tv en een eigen badkamer. In de restaurants van het hotel kunt u genieten van een heerlijke maaltijd na een zware training. Ook zijn er 7 vergaderzalen waar u alle tactieken en speelstijlen kunt bespreken en laten zien op de grote schermen. De velden bevinden zich op slechts 500 meter loopafstand.

BESTEMMING

De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museum- waardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Een perfecte stad om een trainingskamp te beleggen.

PADELPAKKET

Het padelpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: 3 uur padel en een intercambio met lokale spelers (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 5 dagen- 4 nachten.
De regio Lissabon biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Stadion-/wedstrijdbezoek Benfica of Sporting Lissabon
– Voetbalquiz
– Segway tour door Lissabon

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Lissabon (extra toeslag)
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.