< TERUG NAAR OVERZICHT

Lissabon Costa Caparica Hotel Tryp Lisboa

Trainingskamp Lissabon, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Een zeer fraai en luxe hotel aan het strand van Lissabon, nét buiten het stadscentrum. De velden waren goed, het oefenduel tegen Benfica was werelds en we zijn hechter naar elkaar toe gegroeid.

Floor van den Brandt Teammanager SC Heerenveen VR
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Strand , Zwembad

TRAININGSKAMP LISSABON

Een trainingskamp aan de Costa Caparica op een steenworp afstand van bruisend Lissabon? De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museumwaardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Een perfecte stad om een trainingskamp te beleggen.

VERBLIJF EN VOETBAL

Alle kamers van het hotel hebben een eigen balkon met uitzicht op de oceaan of de bergen. Ook hebben alle kamers airconditioning, gratis WiFi, satelliet-tv en een eigen badkamer. In de restaurants van het hotel kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in buffetvorm na een zware training. Ook zijn er zeven vergaderzalen waar u alle tactieken en speelstijlen kunt bespreken en kunt tonen op de grote schermen. Massagekamers voor de fysio en een algemene materialenruimte is ook aanwezig tegen een kleine meerprijs.

Het trainingscomplex bevindt zich op 9 kilometer van het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten op 1 (kunstgras)veld en één oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Liever twee of drie trainingen? Geen probleem. Het sportpakket is geheel naar uw wensen en behoeften in te vullen, onze specialist denkt graag met u mee.

ACTIVITEITEN

De regio Lissabon biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Een stad met twee geweldige voetbalclubs. Maak een stadion- of wedstrijdbezoek bij Benfica of Sporting Lissabon. Ook heeft deze regio diverse golfbanen voor de sponsoren of Businessclubleden. Onder meer Dynamo Moskou en VV Koudekerke hadden hier een geweldig trainingskamp. Vraag naar onze activiteitenlijst, veel is mogelijk!

Bekijk ook deze locatie met een grote voetbalclub –  Porto