< TERUG NAAR OVERZICHT

Lissabon Hostel

Trainingskamp Lissabon, Portugal

Optimaal geschikt voor:

We hebben een heerlijk trainingskamp gehad. Prima begeleiding, goede trainingsvelden én een mooie pot gezien tussen Sporting Portugal en FC Porto, georganiseerd door Trainingskampen.nl

Tim van der Linden speler Alphense boys
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museumwaardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. De recent vernieuwde kunstgrasvelden onder de rook van Sporting Portugal dragen bij aan een ideale beleving! Vraag dus aan!

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit hostel is gelegen middenin het centrum en heeft meerpersoonskamers.
In het hostel is er een presentatieruimte aanwezig voor besprekingen en een ruimte voor massage- en materiaalopslag. Tevens kunt u in een apart gereserveerde zaal uw ontbijtbuffet nuttigen. Relatief goedkoop en mooi, want de ervaring leert dat men liever in het centrum een broodje nuttigt en ’s avonds lekker gaat uiteten! Dat kan Trainingskampen.nl ook voor jullie verzorgen!

Het trainingscomplex bevindt zich op zo’n 6 kilometer van het verblijf.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten op 1 kunstgrasveld en één oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Liever twee trainingen? Het sportpakket is geheel naar uw wensen en behoeften in te vullen, onze specialist denkt graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Lissabon biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Een stad met twee geweldige voetbalclubs. Maak een stadion- of wedstrijdbezoek bij Benfica of Sporting Lissabon. Liever een segway–tour, wijnproeverij  of stadstour? Geen probleem, vraag naar onze activiteitenlijst!

Wilt u iets meer luxe? bekijk dan – Lissabon III