< TERUG NAAR OVERZICHT

Maastricht I – Padel

Limburg, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Goed uitgerust met voldoende ontspanningsmogelijkheden, lekkere keuken en behulpzaam personeel. Rustig gelegen aan de oevers van de Maas maar toch op wandelafstand van het bruisende centrum’.

Glenn Liekens Hoofdcoach KFC Katelijne
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Het hostel ligt schitterend in de Limburgse hoofdstad Maastricht . De accommodatie ligt direct aan de Maas én op korte loopafstand van het Bourgondische centrum van Maastricht. Het centraal station van Maastricht en het Onze Lieve Vrouweplein zijn te voet bereikbaar vanaf het hostel.

VERBLIJF EN PADEL
Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals: bar, lounge, movie corner, tafelvoetbal, poolbiljart, fietsverhuur, audiovisuele middelen en internet voor de ontspanning voor, na of tussen de activiteiten. Het grote terras biedt uitzicht op de rivier. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele hostel. Het gerenoveerde hostel biedt aparte bedden met eigen sanitair in meerpersoonskamers. Ook ’n eenpersoonskamer of tweepersoonskamer met eigen faciliteiten voor meer privacy zijn mogelijk! Sommige kamers kijken uit op de rivier.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Maastricht biedt voldoende mogelijkheden tot activiteiten. Zo is het mogelijk om een wedstrijd te bezoeken van MVV. Ook is het uniek aan deze omgeving dat het mogelijk is om aan grotbiken of bumpervoetbal te doen. Voor ontspanning biedt het centrum van Maastricht pure Bourgondische gezelligheid. Vraag nú gelijk aan!

Kijk ook eens naar deze locatie in Noord Brabant; Mill.