< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Hostel Maastricht

Trainingskamp Maastricht, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Goed uitgerust met voldoende ontspanningsmogelijkheden, lekkere keuken en behulpzaam personeel. Rustig gelegen aan de oevers van de Maas maar toch op wandelafstand van het bruisende centrum’.

Glenn Liekens Hoofdcoach KFC Katelijne
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Het hostel ligt schitterend in de Limburgse hoofdstad Maastricht. De accommodatie ligt direct aan de Maas én op korte loopafstand van het Bourgondische centrum van Maastricht. Het centraal station van Maastricht en het Onze Lieve Vrouweplein zijn te voet bereikbaar vanaf het hostel.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals: bar, lounge, movie corner, tafelvoetbal, poolbiljart, fietsverhuur, audiovisuele middelen en internet voor de ontspanning voor, na of tussen de voetbalactiviteiten. Het grote terras biedt uitzicht op de rivier. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele hostel. Het gerenoveerde hostel biedt aparte bedden met eigen sanitair in meerpersoonskamers. Ook ’n eenpersoonskamer of tweepersoonskamer met eigen faciliteiten voor meer privacy zijn mogelijk! Sommige kamers kijken uit op de rivier.

We maken gebruik van de trainingsvelden van Geusselt, Jekerdal, Scharn of Eijsden. Het trainingscomplex bevindt zich op ongeveer 5-10 kilometer van het hostel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Maastricht biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om een wedstrijd te bezoeken van MVV. Ook is het uniek aan deze omgeving dat het mogelijk is om aan grotbiken of bumpervoetbal te doen. Voor ontspanning biedt het centrum van Maastricht pure Bourgondische gezelligheid. Vraag nú gelijk aan!

Kijk ook eens naar deze locatie in  Maastricht II