< TERUG NAAR OVERZICHT

Maastricht I

Limburg, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Goed uitgerust met voldoende ontspanningsmogelijkheden, lekkere keuken, en tof en behulpzaam personeel.Ook de ligging was perfect. Rustig gelegen aan de oevers van de Maas maar toch op wandelafstand van het bruisende centrum’.

Glenn Liekens Hoofdcoach KFC Katelijne
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Centraal gelegen hostel , op 1 km afstand het gezellig centrum
  • Hostel beschikt over een gezellig terras aan de Maas gelegen
  • Trainingscomplex op korte afstand bereikbaar (5-7 automintuen)

FACILITEITEN

Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals: bar, lounge, movie corner, tafelvoetbal, poolbiljart, fietsverhuur, audiovisuele middelen en internet voor de ontspanning voor, na of tussen de voetbalactiviteiten.

BESTEMMING

Het hostel ligt schitterend in de Limburgse hoofdstad. De accommodatie ligt direct aan de Maas én op korte afstand van het Bourgondische centrum van Maastricht.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Voor atletiek geldt een ander basis pakket, bestaande uit: twee trainingen van elk 120 min.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Maastricht biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Adventure park
– Grot biken
– Bowlen
– Stadion of wedstrijd bezoek MVV
– Sportquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Maastricht
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Omwisseling éénmaal diner in een barbecue (extra toeslag)
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid