< TERUG NAAR OVERZICHT

Maastricht II – Padel

Limburg, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een stad omringd door mooie natuur in een heuvelachtig gebied? Maastricht, hier vindt u mooie, historische buurtjes, gezellige en uitzonderlijk goede horeca en volop kunst. Een zeer populaire bestemming in zowel zomer als winter.

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Fitnessruimte , Bosgebied , Stadscentrum

BESTEMMING
Deze stad heeft een uitgesproken schoonheid als kroonjuweel van het Zuiden van Nederland. Het wordt ook wel de mooiste stad van Nederland genoemd. Een stad vol met gezelligheid op het Vrijthof. Niet voor niets een zeer populaire bestemming!

VERBLIJF EN PADEL
Dit viersterrenhotel is een stijlvol en groot hotel. Het hotel ligt in een rustige omgeving met alle sportfaciliteiten van Sportpark Geusselt binnen handbereik. Het hotel ligt op 3 kilometer afstand van het stadscentrum. De hotelkamers zijn voorzien van flatscreentelevisie, kluisje en een badkamer met alle voorzieningen. Bovendien zijn er extra lange bedden voor de perfecte nachtrust.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Maastricht biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om een wedstrijd te bezoeken van MVV. Ook is het uniek aan deze omgeving dat het mogelijk is om aan grotbiken of mountainbiken te doen. Liever bowlen, karten, Escape Room, survivallen of bootcampen? Vraag naar onze activiteitenlijst!

Kijk ook eens naar onze hostel optie in Maastricht?