< TERUG NAAR OVERZICHT

Select Hotel Maastricht

Trainingskamp Maastricht, Nederland

Optimaal geschikt voor:

We willen Trainingskampen.nl bedanken voor de organisatie! Veel orignele activiteiten mogelijkheden mogelijk zoals bijvoorbeeld ‘Grotbiken’.

Rohnny Lowies Trainer FC Landen
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Fitnessruimte , Bosgebied , Stadscentrum

BESTEMMING
Deze stad heeft een uitgesproken schoonheid als kroonjuweel van het Zuiden van Nederland. Het wordt ook wel de mooiste stad van Nederland genoemd. Een stad vol met gezelligheid op het Vrijthof. Niet voor niets verblijven hier elk jaar tientallen teams!

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit viersterrenhotel is een stijlvol en groot hotel. Het hotell ligt in een rustige omgeving met alle sportfaciliteiten van Sportpark Geusselt binnen handbereik. Het hotel ligt op 3 kilometer afstand van het stadscentrum. De hotelkamers zijn voorzien van flatscreentelevisie, kluisje en een badkamer met alle voorzieningen. Bovendien zijn er extra lange bedden voor de perfecte nachtrust.

We maken gebruik van de trainingsvelden van Sportpark Geusselt. Het trainingscomplex is op 5 minuten lopen van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Maastricht biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om een wedstrijd te bezoeken van MVV. Ook is het uniek aan deze omgeving dat het mogelijk is om aan grotbiken of mountainbiken te doen. Liever bowlen, karten, Escape Room, survivallen of bootcampen? Vraag naar onze activiteitenlijst!

Een andere optie in het zuiden van Nederland,  Sittard