< TERUG NAAR OVERZICHT

Hotel Mayorazgo Madrid

Trainingskamp Madrid, Midden-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Wie Madrid bezoekt die wordt getrakteerd op een schone, veilige en aangename stad! Voor een gezellig avondje uit biedt Madrid ideale uitgaansgelegenheden.

  • Bestemming: Midden-Spanje
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Wie Madrid bezoekt die wordt getrakteerd op een schone, veilige en aangename stad waar de soms kille zakelijke sfeer op heel veel plekken afgewisseld wordt met heerlijke pleinen, straten en plekjes. Wie Madrid eenmaal bezocht heeft die zal ongetwijfeld zijn of haar hart verliezen aan deze Koninklijke stad.

Madrid is in meerdere opzichten een leuke stad. Hoewel we het hebben over de hoofdstad van Spanje, voelt het in het centrum een stuk intiemer dan gemiddelde grote steden. Puerta del Sol is het meest centraal gelegen plein in het centrum van Madrid. Hiervandaan zijn er verschillende routes te bewandelen die je leiden naar bezienswaardigheden als Palacio Real, El Retiro Park of het Prado Museum.

Puerta del Sol is een plein met daarop twee fonteinen, wat standbeelden van onder andere Karel III en het symbool van de stad, de beer bij de Madroño boom. Ook ‘s avonds is dit een geliefde plek om af te spreken. Verschillende straatartiesten vermaken het publiek en her en der worden er wat marktspullen verkocht.
Puerta del Sol ligt tussen bekende straten als Calle de Alcalá, Calle Mayor, Calle del Arenal en Calle de Montera.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel ligt naast de Gran Via van Madrid, op korte loopafstand van Plaza Espana en het Koninklijk Paleis. De metrostations Plaza de Espana en Santo Domingo bevinden zich beide op 150 meter afstand. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de Kunstdriehoek, het Retiro-park en de luchthaven Madrid Barajas. Het hotel heeft een mediterraan restaurant en een bar met een klassiek design en een ontspannende fontein. Er is een elegante pianobar met livemuziek. Elke kamer in het hotel is ruim en voorzien van airconditionng en van een unieke muurschildering, geen enkele kamer is vergelijkbaar hierin.

Het hotelcomplex beschikt over diverse faciliteiten zoals een bar, vergaderzaal voor eventuele besprekingen en een fitnesszaal. Dit hotel beschikt ook over een comfortabele lounge waar u kunt afspreken met uw vrienden en teamleden voordat u van het bruisende nachtleven in de stad gaat genieten.

Het trainingscomplex ligt op korte afstand van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Madrid biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Naast het historische centrum kunt u de voetbalcultuur opsnuiven door middel van een bezoek aan het stadion en/of wedstrijd van Atletico Madrid of Real Madrid. Of doe een rondleiding in Estadio Santiago Bernabéu. Verder kunt u ervoor kiezen om een bike tour te doen door de stad om  alle historische hotspots van de stad te ontdekken. U kunt ook in de regio gaan karten, bowlen of mountainbiken.

Op zoek naar een andere locatie in Madrid ? kijk dan –  Madrid I