< TERUG NAAR OVERZICHT

Malaga / Rincon de la Victoria Hotel Fay Victoria Beach

Trainingskamp Malaga, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Een keurig hotel voor wie op een rustige lokatie goed wil trainen en voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Malaga op korte afstand.

Ton Cornelissen Ambassadeur/ oud profvoetballer Trainingskampen.nl
  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Strand , Stadscentrum

BESTEMMING
Rincon de la Victoria is een rustige badplaats met winkels en restaurants. De badplaats is gelegen op ca. 10 autominuten van het bruisende Malaga. Met het prachtige weer ook in de winter is het zeker een aanrader.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel is gelegen aan de boulvard van het typisch Spaanse plaatsje Rincon de la Victoria. We maken gebruik van de prima kunstgrasvelden. De diverse accommodaties liggen op 10 tot 25 minuten rijden vanaf het hotel.

In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Malaga biedt voldoende mogelijkheden voor teambuilding en ontspanning. Van paintball, een padelclinic, de segwaytour, of footgolf op een schitterende locatie, van canyoning tot een citytrip naar Malaga, in deze regio kun je alle kanten op. Ook voor ontspanning ben je in deze regio aan het juiste adres. Het hele jaar door is Malaga een levendige stad, met de levendige bars en restaurants tot die gezellige haven in het centrum van de stad

Bekijk ook deze mooie locatie, Torremolinos IV