< TERUG NAAR OVERZICHT

Middelburg I

Trainingskamp Middelburg, Nederland

Optimaal geschikt voor:

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd trainingskamp, mede dank zij de goede zorg en adviezen van Trainingskampen.nl.

Garcia Sylvio Talent scout KFC Park Houthalen
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING

Een eigentijds en luxueus hotel met binnen- en buitenzwembad, wellnessfaciliteiten, terras en gratis parkeergelegenheid. Wat wilt u nog meer? ‘s Ochtends, ‘s middags en ‘s avonds kunt u culinair genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant of op het terras.

VERBLIJF EN VOETBAL

Kamperland ligt vlak bij de Oosterscheldekering en Deltapark Neeltje Jans. Ook Terra Maris en Middelburg zijn een bezoek waard! Na een rit langs de deltawerken kunt u een hele dag genieten bij Deltapark Neeltje Jans. Het park biedt verschillende rondleidingen aan, zoals een rondleiding stormvloedkering en duinlandschap Neeltje Jans. In het park zelf kunt u zeeleeuwen van dichtbij zien, zwemmen met haaien of zeedieren aaien in Bluereef Aquarium Zeeland. De plattegrond, openingstijden en tarieven kunt u terugvinden op de officiële website. Gaat u liever de natuur in om alles te weten te komen over Zeeland? Koop dan een ticket voor een bezoek aan Terra Maris in Oostkapelle, gelegen in natuurgebied De Manteling van Walcheren.

ACTIVITEITEN

Na een dagje waterpret en natuur, is een stedentrip Middelburg een goede optie. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Seismolen, Lange Jan en het stadhuis. Uiteraard kunt u ook shoppen in de winkelstraat van Middelburg en op een warme zomerdag kunt u een terrasje pakken om te genieten van een koud drankje.