< TERUG NAAR OVERZICHT

HUP Hotel Mierlo

Trainingskamp Mierlo, Nederland

Optimaal geschikt voor:

De stage is perfect verlopen. Alles was perfect georganiseerd waarvoor dank, de locatie was top evenals de trainingsfaciliteiten in het hotel. We zien uit naar volgend jaar’.

Martin Monbaliu Trainer Jong Male vv
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Sauna , Bowling

BESTEMMING
Dit schitterende gerenoveerde sporthotel ligt aan de rand van het dorp Mierlo op slechts 15 tot 20 minuten van Eindhoven en op 10 minuten naar Helmond. Naast een landelijke omgeving ligt het aan verschillende natuurparken. Het hotel is compleet gerenoveerd én is een echte eyecatcher. Alles is namelijk aanwezig in dit sporthotel!

VERBLIJF EN VOETBAL
Het sportiefste viersterrenhotel die je gaat vinden! Dit hotel heeft alle sportfaciliteiten die er te vinden zijn, zoals: een wellness, fitness, indoor sporthal, diverse games, velden op loopafstand,  bowling en nog veel meer! Ook heeft het hotel diverse multifunctionele vergaderzalen in elk formaat, ideaal voor een teamvergadering of sportquiz!

Er wordt gebruik gemaakt van de (kunstgras)velden van VV Mifano. Het trainingscomplex is gelegen direct tegenover het hotel. Het kan gebeuren dat er een lichte uitwijk moet worden gemaakt naar SV Brandevoort, op zo’n 5-10 minuten. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Mierlo biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Het hotel zelf heeft al heel veel te bieden zoals tennis, squash, basketbal of zaalvoetbal. Maar het is ook mogelijk om een stadion- of wedstrijdbezoek te doen bij PSV. Mountainbiken, bowlen, bootcamp, survivallen, karten, Escape Room of andere activiteiten? Geen probleem, dat kan allemaal ingeregeld worden! Vraag naar onze activiteitenlijst!

Een andere optie voor een geslaagd trainingskamp is  Leende