< TERUG NAAR OVERZICHT

Mill – Padel

Noord-Brabant, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een sfeervol hotel gelegen in een prachtige natuur met één bruisende steden in de buurt en met geweldige faciliteiten. De juiste balans voor een perfect trainingskamp.

 

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Sauna

BESTEMMING
Mill ligt in de provincie Noord-Brabant in een mooie natuurlijke omgeving. De omgeving leent zich uitstekend voor outdoor activiteiten. De hotelaccommodatie ademt sport!

VERBLIJF EN PADEL
Een 4 sterren hotel met een volledig uitgeruste spa (tegen betaling). Het hotel vormt een uniek sport- en gezondheidscentrum. De elegant ingerichte kamers beschikken elk over een flatscreentelevisie, gratis WiFi en een badkamer. Het hotel ligt op ongeveer een half uurtje rijden van de gezellige studenten stad Nijmegen.

We maken gebruik van de padelbanen in het aangrenzende sportcentrum. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Mill biedt voldoende mogelijkheden tot activiteiten. Ontdek wat de Brabantse natuur allemaal te bieden heeft met een mountainbike tocht. Ook is het mogelijk om een golfclinic te krijgen in de buurt?

Een andere optie voor een geslaagd trainingskamp in deze regio is Nuland.