< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Hostel Noordwijk

Trainingskamp Noordwijk, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Het trainingscomplex was top, de omgeving Noordwijk was erg mooi. Je kon zo naar het strand en de activiteiten, bowlen en paintballen, waren goed geregeld. Mijn ervaring met trainingskampen.nl is zeer positief!

 

 

Patrick Poelmans Miecroob Veltem
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Strand , Bosgebied

BESTEMMING
Het hostel is gelegen in de prachtige bloembollenstreek tegen Noord-Holland aan. Dichtbij de duinen, bossen en het strand, perfecte locatie voor een trainingskamp. Ook bent u zo op de mooie boulevard om lekker te ontspannen met het genot van een drankje.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel beschikt over verschillende faciliteiten zoals: bar, lounge, tafelvoetbal, tafeltennis, fietsverhuur en internet om te ontspannen. Elke kamer beschikt over zijn eigen douche en toilet. Ook heeft het hostel een mooi terras aan de rand van de duinen.

Het trainingscomplex is op 5 minuten rijden gelegen van de accommodatie. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Noordwijk biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Op het strand kunt u verschillende activiteiten doen zoals voetvolley. Ook is het mogelijk om de hoofdstad te bezoeken en een bezoekje te brengen aan Ajax voor een stadion tour of wedstrijd bezoek.

Kijk voor een luxe bestemming in deze regio eens naar Noordwijkerhout

Meerdere teams gingen u voor

Hieronder een selectie. Bekijk de reisverslagen van: