< TERUG NAAR OVERZICHT

Noordwijkerhout – Padel

Zuid-Holland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Noordwijkerhout is een gezellig vissersdorp in Nederland, vlak bij een strand en de kleurrijke tulpenvelden

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Strand , Zwembad , Sauna , Fitnessruimte

BESTEMMING
In het hart van de bollenstreek ligt het gezellige en gastvrije dorp Noordwijkerhout. Dichtbij het strand, duinen en bossen is dit een prachtige locatie voor een padeltrip. Deze locatie is niet alleen geschikt voor te wandelen of te fietsen maar ook zeker voor uw padelreis is Noordwijkerhout een absolute topper!

VERBLIJF EN PADEL
Het hotel is ruim opgezet op het gebied van faciliteiten. Zo beschikt het over een ‘Aqua Fitness Center’. Het gebruik van zwembad en whirlpool is gratis. Ook het gezellige Sportcafé mag niet vergeten worden. De ideale plek voor ontspanning na een drukke dag vol inspanning. Ook bied dit hotel ruimte om te vergaderen.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Noordwijkerhout biedt voldoende mogelijkheden tot activiteiten. Lekker actief bezig zijn op het strand, mountainbiken door de bollenstreek en over de duinen of liever iets meer ontspannen en een kijkje nemen bij het stadion van Ajax of zelfs een wedstrijd bezoeken.

Kijk ook eens naar deze locatie in Zuid-Holland, Rotterdam