< TERUG NAAR OVERZICHT

Hotel NH Conference Centre Leeuwenhorst Noordwijkerhout

Trainingskamp Noordwijkerhout, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Net zoals vorig jaar was de organisatie ook dit jaar tip top in orde. Technische staf en spelers waren allemaal zeer positief over de trainingsstage in het geheel’.

Leandro Merola Sportief Verantwoordelijke Kabouters Opglabbeek
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Strand , Zwembad , Sauna , Fitnessruimte

BESTEMMING
In het hart van de bollenstreek ligt het gezellige en gastvrije dorp Noordwijkerhout. Dichtbij het strand, duinen en bossen is dit een prachtige locatie voor een trainingskamp. Deze locatie is niet alleen geschikt voor te wandelen of te fietsen maar ook zeker voor uw trainingskamp is Noordwijkerhout een absolute topper!

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel is ruim opgezet op het gebied van faciliteiten. Zo beschikt het over een ‘Aqua Fitness Center’. Het gebruik van zwembad en whirlpool is gratis. Ook het gezellige Sportcafé mag niet vergeten worden. De ideale plek voor ontspanning na een drukke dag vol inspanning. Ook bied dit hotel ruimte om te vergaderen.

Op 5 minuten rijafstand ligt het uitstekende trainingscomplex.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Noordwijkerhout biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Lekker actief bezig zijn op het strand met een wedstrijdje voetvolley of lekker mountainbiken door de bollenstreek en over de duinen. Of liever iets meer ontspannen en een kijkje nemen bij het stadion van Ajax of zelfs een wedstrijd bezoeken.

Kijk ook eens naar deze locatie in Zuid-Holland, Den Haag