< TERUG NAAR OVERZICHT

Nuland – Padel

Noord-Brabant, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een geweldige locatie in een bosgebied met veel faciliteiten. In het gezellige Brabantse land en dichtbij ’s-Hertogenbosch. Een aanrader voor elke sportploeg die houd van een beetje gezelligheid!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte , Bosgebied

BESTEMMING
Nuland is een klein dorp omringt door natuurlandschap en gelegen aan een snelweg. 10 Kilometer verder op komt u in hartje ’s-Hertogenbosch. Een super gezellige stad waar altijd iets te beleven is.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het onlangs gerenoveerde hotel (2021) beschikt over een fitnessruimte, restaurant en casino. Alle ruime kamers beschikken over een zithoek en televisie. De badkamers hebben een ligbad, douche en föhn.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Nuland biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Er kunnen verschillende sporten worden beoefend zoals karten of paintballen. Wilt u wat ontspanning dan biedt Nuland dit ook. Een wedstrijd bezoek van FC Den Bosch of naar het gezellige ’s-Hertogenbosch voor een avondje uit.

Een andere toplocatie vol gezelligheid, Maastricht.