< TERUG NAAR OVERZICHT

Nuland

Trainingskamp Nuland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een geweldige locatie in een bosgebied met veel faciliteiten. In het gezellige Brabantse land en dichtbij ’s-Hertogenbosch. Een aanrader voor elke sportploeg die houd van een beetje gezelligheid!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte , Bosgebied

BESTEMMING
Nuland is een klein dorp omringt door natuurlandschap en gelegen aan een snelweg. 10 Kilometer verder op komt u in hartje ’s-Hertogenbosch. Een super gezellige stad waar altijd iets te beleven is.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het onlangs gerenoveerde hotel (2021) beschikt over een fitnessruimte, restaurant en casino. Alle ruime kamers beschikken over een zithoek en televisie. De badkamers hebben een ligbad, douche en föhn.

Het trainingscomplex bevindt zich op 1 kilometer van het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Nuland biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Er kunnen verschillende sporten worden beoefend zoals karten, paintballen en een padelclinic. Wilt u wat ontspanning dan bied Nuland dit ook. Een wedstrijd bezoek van FC Den Bosch of een taxi naar het gezellige ’s-Hertogenbosch voor een avondje uit.

Een andere toplocatie vol gezelligheid, Oss