< TERUG NAAR OVERZICHT

Nunspeet

Trainingskamp Nunspeet, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Het luxe hotel wordt omgeven door de prachtige Veluwe. Een rustige omgeving om lekker te kunnen ontspannen, maar ook genoeg mogelijkheden om dingen te doen

Nunspeet
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Nunspeet ligt op de grens van uitgestrekte bossen van de Veluwe en weidelandschap lang de Randmeren. Vooral in de zomer is Nunspeet en trekpleister voor vele dankzij het mooie landschap.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel gelegen in de pittoreske Veluw, in het hart van Nederland. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, sauna en zwembad. De comfortabele kamers hebben een televisie, gratis WiFi en prachtige uitzichten

De voetbalvelden liggen op 1,5 kilometer van het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Nunspeet biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Omdat het gelegen ligt aan de Veluwe zijn er verschillende outdoor adventure activiteiten te doen. Ook is het mogelijk om te bowlen of om te paintballen in de omgeving. Nunspeet heeft zelfs een strand. Perfect voor een trainingskamp dus!

Een andere locatie in de buurt van de Veluwe is,  Harderwijk