< TERUG NAAR OVERZICHT

Nunspeet

Gelderland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Het luxe hotel wordt omgeven door de prachtige Veluwe. Een rustige omgeving om lekker te kunnen ontspannen, maar ook genoeg mogelijkheden om dingen te doen

Nunspeet
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Fitnessruimte , Sauna

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Rustige accommodatie omgeven door de prachtige Veluwe
  • Veel ontspanning en activiteitenmogelijkheden in het hotel en omgeving
  • Trainingscomplex bevindt zich op 15 min. loopafstand (circa 3 auto minuten) van het hotel

FACILITEITEN

De accommodatie beschikt over prima faciliteiten zoals: een verwarmd binnenzwembad, een klein fitnesscentrum, gratis Wifi, meerdere restaurants, een bosrijke omgeving en een gezellige bar, alsmede een sauna, stoombad en een eigen vergaderruimte voor bijvoorbeeld teambesprekingen.

BESTEMMING

Het hotel is gemakkelijk te bereiken met de auto en er zijn gratis parkeermogelijkheden aanwezig. Het veld bevindt zich op 15 minuten lopen of 3 minuten rijden van het hotel en de directe omgeving van het hotel is ideaal voor een boswandeling/bosloop.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Geldig voor hockey- voetbal- en atletiek trainingskampen. Voor atletiek geldt een net wat ander basispakket, bestaande uit: twee trainingen van elk 120 minuten.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Nunspeet biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen! Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden middels het contactformulier!
– Mountainbiken
– Outdoor adventure
– Bowlen
– Paintballen
– Voetbalquiz
– Strand van Nunspeet

EXTRA SERVICES

– Bustransfer naar trainingskamp/activiteiten in Nunspeet
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijdwensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.