< TERUG NAAR OVERZICHT

Oliva Nova Beach & Golf Hotel

Trainingskamp Olivia, Midden-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Een perfecte stage afgewerkt op dit luxe Resort. De velden zijn goed onderhouden, uitgebreide maaltijden en professionele service

Racing Genk
  • Bestemming: Midden-Spanje
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Sauna , Strand

ARRANGEMENT

Basispakket: 6 dagen 5 nachten op basis van volpension + sportpakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Trainingscomplex maakt onderdeel uit van het complex
  • Luxe faciliteiten en service staan garant tijdens uw verblijf
  • Accommodatie biedt veel privacy

FACILITEITEN

U kunt gebruik maken van het SPA resort met verwarmd zwembad, stoombad, sauna, massage en jacuzzi. Op het complex bevindt zich een 18-holes golfbaan, een privé golfschool en diving range. Daarnaast kunt u zich ook uitleven op één van de tennisbanen.

BESTEMMING

Het complex ligt direct aan het fijne zandstrand van de Costa Blanca en op 150 meter afstand van de duinen waar u een prachtige looptraining kunt houden. In de omgeving vindt u steden als Alicante (100 km), Valencia (80 km) en Benidorm (65 km). De gemiddelde temperatuur in januari is twintig graden.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: drie trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 5 dagen- 4 nachten óf 7 dagen- 6 nachten.
De regio Olivia biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbike
– Jeepsafari
– Stadionbezoek Valencia
– Citytrip Valencia/Benidorm
– Golfbaan in directe omgeving

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Olivia (extra toeslag)
– Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.