< TERUG NAAR OVERZICHT

Oostende I – Padel

West-Vlaanderen, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Oostende is de enige stad aan de Belgische kust. De combinatie van het strand en het stadsleven maken van Oostende een gewilde bestemming in België.

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Strand , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Oostende is één van de mooiste badplaatsen van België. Ook biedt Oostende een bruisend nachtleven met vele pittoreske eethuisjes, gezellige kroegen en hippe discotheken. Het hele jaar door gonst Oostende van initiatieven: concerten, strandspelen, volksfeesten, parades en festivals.

VERBLIJF EN PADEL
Het zeer luxe hotel bevindt zich direct aan het strand. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum en sauna. De modern ingerichte kamers beschikken over een ruime badkamer voorzien van toiletartikelen met een ligbad met douche. Door heel het hotel is gratis WiFi

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in Oostende. Het mooie padel park is gelegen op 5km afstand van het hotel! Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers

ACTIVITEITEN
De regio Oostende biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Voor een ontspannen moment is een wedstrijd bezoek bij KV Oostende perfect. Voor een actievere activiteiten  is het mogelijk om aan mountainbiken te doen. Ook is het altijd leuk om een potje zaalvoetbal te doen wat hier ook mogelijk is.

Een andere padel locatie in deze regio; BRUGGE