< TERUG NAAR OVERZICHT

Thermae Palace Oostende

Trainingskamp Oostende, Belgie

Optimaal geschikt voor:

De doelstelling van het trainingsweekend was het creëren/versterken van de eenheid binnen de groep, en daar zijn we in geslaagd

FC Binnenmaas
  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Strand , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Oostende is één van de mooiste badplaatsen van België. Ook biedt Oostende een bruisend nachtleven met vele pittoreske eethuisjes, gezellige kroegen en hippe discotheken. Het hele jaar door gonst Oostende van initiatieven: concerten, strandspelen, volksfeesten, parades en festivals.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het zeer luxe hotel bevindt zich direct aan het strand. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum en sauna. De modern ingerichte kamers beschikken over een ruime badkamer voorzien van toiletartikelen met een ligbad met douche. Door heel het hotel is gratis WiFi

Op 10 minuten rijden van het hotel ligt het sportpark. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Oostende biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Voor een ontspannen moment is een wedstrijd bezoek bij KV Oostende perfect. Voor een actievere activiteiten  is het mogelijk om aan mountainbiken te doen. Ook is het altijd leuk om een potje zaalvoetbal te doen wat hier ook mogelijk is.

Bekijk ook deze andere locatie in Oostende