< TERUG NAAR OVERZICHT

Oosterbeek

Trainingskamp Oosterbeek, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Getraind in een mooie rustige natuurlijke omgeving en genoten van de luxe. Dit gecombineerd maakte het een geslaagd trainingskamp’

Ronald Achten Team manager Eendracht Termien
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Sauna , Fitnessruimte , Bosgebied

BESTEMMING
Oosterbeek, één van de mooiste dorpen van Nederland, kent een rijke historie die tot op de dag van vandaag sfeerbepalend is. De prachtige natuur, het uitgebreide winkelaanbod, gratis parkeren en tal van bezienswaardigheden, perfect voor uw trainingskamp.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit hotel heeft een eigen zwembad, sauna en fitnessruimte. Ook beschikt het hotel over diverse bespreekruimtes, en een sfeervolle bar. Het centrum van het gezellige Arnhem is met 10 minuten rijden goed te bereiken. De kamers beschikken over een ligbad of douche en een flatscreentelevisie.

Het trainingscomplex ligt op iets meer dan één kilometer van het hotel.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Oosterbeek biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De sportieve activiteiten zijn perfect voor uw trainingskamp. Zo kunt u het water op om te kanoën en is het mogelijk om op het land te paintballen of te mountainbiken in de mooie omgeving. Voor een avondje uit ligt Arnhem om de hoek.

Kijk ook eens naar deze luxe boslocatie, Heelsum