< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel Oss

Trainingskamp Oss, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een trainingskamp hier is wat je wilt! Oss bied een prachtige omgeving en de faciliteiten die er zijn waren uitstekend. En rondom Oss valt genoeg te beleven in bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch of Nijmegen.

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Fitnessruimte , Bowling , Stadscentrum

BESTEMMING
Oss is een gezellige stad die omschreven wordt als een echt werk-, woon- en winkelstad. Het ligt gelegen tussen de bourgondische stad ’s-Hertogenbosch en de studenten stad Nijmegen. Ook bevinden zich rondom Oss verschillende mooie landschappen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit prachtige 4 sterren hotel beschikt over alle luxe. Zo hebben de kamers airconditioning en een flatscreentelevisie. Bovendien beschikt dit hotel over een eigen fitnesscentrum waar u terecht kunt. In twintig minuten sta je in hartje ’s-Hertogenbosch en met dertig minuten in het gezellige centrum van Nijmegen.

Het trainingscomplex waar getraind kan worden is van TOP Oss, naast het hotel bij het TOP Oss stadion.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Oss biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Beleef een unieke ervaring met de indoor soccerarena. Of ga lekker naar buiten om te mountainbiken of om te paintballen. Zelfs een gezellige avond op stap is mogelijk op deze locatie met ’s-Hertogenbosch en Nijmegen om de hoek.

Kijk ook eens naar deze Brabantse locatie, Nuland