< TERUG NAAR OVERZICHT

B&B La Cereza Oudenaarde

Oudenaarde, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Een trainingskamp in de parel van de Vlaamse Ardennen. Deze stad straalt het uit. Een super mooie locatie in de Ardennen.

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Sauna

BESTEMMING
Oudenaarde is een echte wielerstad met de aankomst van De Ronde van Vlaanderen, het wielermuseum en een zeer mooie ligging op de mooiste hellingen van de Vlaamse Ardennen. De gezellige stad Gent ligt op een kleine 30 minuten rijden.

VERBLIJF EN VOETBAL
De overnachting is in een luxe B&B óf vakantiehuis. Zowel de B&B als het vakantiehuis beschikken over uitstekende faciliteiten. De maaltijden worden exclusief en origineel bereid door een lokale chef. Tegen een kleine betaling kan er gebruik worden gemaakt van een privé wellness.

Het trainingscomplex van KSV Oudenaarde is goed te bereiken en ligt op 4 kilometer van het verblijf.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Oudenaarde biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. In de buurt ligt een mooi meer waar meerdere watersporten worden beoefend. Ook is er een sportcentrum te vinden waar verschillende sporten gedaan kunnen worden. Mountainbiken in de Ardennen is zeker een aanrader.

Kijk ook eens naar deze Belgische locatie,  Gent I