< TERUG NAAR OVERZICHT

Papendal II

Gelderland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Tijdens het trainingskamp zijn we druk geweest met teambuildingsproces voortzetten, verdere opbouw conditionele prikkels, ontwikkeling speelwijze, organisatie standaardsituaties

Pascal Diricks Team manager Genk vv
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Fitnessruimte

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van u wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Comfortabel hotel, kamers van alle gemakken voorzien met uitzicht op de Veluwe
  • Het hotel beschikt verder over een modern restaurant en een gezellige bar die sport ademt.
  • Trainingscomplex bevindt zich direct op locatie, groot scala aan sport faciliteiten

FACILITEITEN

Papendal beschikt over een nieuwe sportbar, waar u terecht kunt voor een drankje, potje darts, biljarten of een live sportwedstrijd via het tv-scherm. Als het weer niet meewerkt, is dat op Papendal geen probleem. Het complex beschikt over een welness centrum met sauna’s (gratis) en een groot aantal binnensportaccommodaties waaronder een multifunctionele sporthal, een moderne fitnessruimte, krachttrainingsruimte (vraag om de voorwaarden).

BESTEMMING

Prachtig verscholen tussen de bossen en midden tussen tal van sportfaciliteiten, mag de ligging van het hotel gerust dynamisch genoemd worden. ‘Sport en Leisure’ in het driesterrenhotel komen hier allemaal samen. De inspirerende omgeving beschikt over zowel binnen- als buitensportaccommodaties voor (top)sporters.

SPORT PAKKET

Het sport pakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Geldig voor hockey-voetbal trainingskampen. Voor atletiek geldt een ander basis pakket, bestaande uit: twee trainingen van elk 120 min.

Optioneel

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Papendal biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Bowlen
– Paintballen
– Golfclinic
– Wedstrijd bezoek Vitesse
– Voetbal quiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Papendal
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid