< TERUG NAAR OVERZICHT

Papendal II

Trainingskamp Papendal, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Tijdens het trainingskamp zijn we druk geweest met teambuildingsproces voortzetten, verdere opbouw conditionele prikkels, ontwikkeling speelwijze, organisatie standaardsituaties

Pascal Diricks Team manager Genk vv
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Fitnessruimte

BESTEMMING
Papendal ademt puur sport. Het is een sportcentrum voor topsport en onderwijs. Het ligt naast Arnhem in de Veluwe. Papendal is kortom de sportlocatie!

VERBLIJF EN VOETBAL
De ligging van de comfortabel hotelkamers is zeer gunstig. Je hebt direct uitzicht op de groene omgeving van de Veluwe. De kamers beschikken over een flatscreentelevisie, kluisje en een badkamer met bad/douche. Het hotel beschikt over een fitness en wellness.

De voetbalvelden die worden gebruikt liggen op het terrein zelf en zijn perfect onderhouden.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Papendal biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Papendal is de locatie voor een golfclinic of om te paintballen. Ook is het mogelijk om te mountainbiken in de Veluwe. Liever iets ontspannend doen, dan is het mogelijk om een wedstrijd bezoek te doen bij Vitesse. Of om een gezellige avond te beleven in Arhem.

Kijk ook eens naar deze sportieve locatie,  Arnhem