< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Familie Hotel Paterswolde

Trainingskamp Paterswolde, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een superervaring voor het team! We hebben optimaal genoten van de omgeving, de faciliteiten, de stadiontour bij FC Groningen en de gezellige stad

Thijs ter Harmsel Team manager Enter Vooruit
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Paterswolde is een rustig dorp met een parkachtige uitstraling vanwege de vele recreatiegebieden. Veel van deze gebieden zijn eigendom van natuurmonumenten zoals Friese Veen en Vennebroek. Het ligt op de rand van de provincies Drenthe en Groningen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit mooie 4-sterren hotel ligt op slechts 10 kilometer van hartje Groningen af. Het beschikt over zijn eigen fitnessruimte, binnenzwembad en sauna. Bovendien heeft het ook verschillende vergaderzalen. De kamers zijn uitgerust met airconditioning, televisie en eigen badkamer.

Het sportcomplex ligt op maar 5 minuten rijden van het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Paterswolde biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten.  Zo is het mogelijk om te karten, paintballen om te mountainbiken. Voor iets meer ontspanning is het mogelijk om het stadion of wedstrijd bezoek te doen bij FC Groningen of een gezellige avond op stap te gaan in de studenten stad Groningen.

Kijk ook eens naar deze top locatie in, Groningen I