< TERUG NAAR OVERZICHT

Playa de las Americas III

Trainingskamp Playa de las Americas, Tenerife

Optimaal geschikt voor:

Alle faciliteiten die we maar kunnen wensen en direct aan zee. En een schitterend voetbalcomplex met natuur- en kunstgrasvelden op 5 min afstand’

FC Groningen
  • Bestemming: Tenerife
  • Verzorging: All-Inclusive
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Strand , Sauna

ARRANGEMENT

Basispakket: 6 dagen 5 nachten op basis van all-inclusive + sportpakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Luxe hotel ideaal gelegen, direct aan het strand en biedt veel privacy
  • Mooie ruim opgezette kamers en scala van sportfaciliteiten aanwezig in het hotel
  • Trainingscomplex ligt op circa 5 á 10 minuten afstand

FACILITEITEN

In het hotel heeft u de beschikking over de volgende sportfaciliteiten zoals; tennisbanen, biljart, jacuzzi, binnen-en buiten zwembaden, fitness en sauna. Daarnaast beschikt het hotel over ruime kamers, diverse restaurants, een snackbar, gezellige poolbar, presentatieruimtes beschikbaar voor besprekingen en een gereserveerde kamer voor massage en materiaal. Tevens is er een gratis shuttleservice naar Playa de las Americas beschikbaar.

BESTEMMING

Adeje ligt aansluitend aan Playa de las Americas. Playa de las Americas is een bruisende toeristenplaats op Tenerife. Gedurende het hele jaar hoeft u zich hier niet te vervelen, de gezellige boulevard met tal van sfeervolle restaurants en bars bieden voldoende vertier.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: drie trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 7 dagen- 6 nachten.
De regio Tenerife biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Jeepsafari
– Culturele trips
– Watersporten
– Diverse golfbanen in directe omgeving
– Watersport mogelijkheden

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Tenerife (extra toeslag)
– Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.