< TERUG NAAR OVERZICHT

Portimão Hotel Jupiter

Trainingskamp Portimão, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Schitterend hotel met uitzicht op het strand. Gedurende uw verblijf kunt u genieten van het zwembad en de zee.

 

  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Strand , Stadscentrum

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotelcomplex beschikt over diverse faciliteiten zoals: een buitenzwembad (in de winterperiode kan men dit overdekt maken en verwarmd), fitnessruimte, eigen zandstrand, spafaciliteiten, live amusement, massage- & materiaalkamer en goede buffetmaaltijden. Tevens bevinden zich op korte afstand van het hotel diverse nieuwe padelbanen, zeer goed onderhouden kunstgrasvelden en het gebied leent zich uitstekend om eens een potje golf te beoefenen op de vele courts die de Algarve te bieden heeft.

Het trainingscomplex ligt op ongeveer twee kilometer van het hotel.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen van 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen en behoeften in te vullen, onze specialisten denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De De regio Portimão biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u een citytrip plannen naar Lagos of Faro. Verder kunt u ervoor kiezen om op jeepsafari te gaan, te paintballen of de buurt te verkennen op de mountainbike. Het hotel ligt bij het strand waardoor u ideaal een strandloop of strandtraining kunt inplannen. Vraag naar onze activiteitenlijst!

Een vergelijkbare locatie? Kijk dan eens naar –  Ferragudo