< TERUG NAAR OVERZICHT

Porto Eurostars Hotel das Artes

Porto, Portugal

Optimaal geschikt voor:

‘Nieuw in ons assortiment is dit uitstekende hotel in de bruisende stad Porto. Het kunstgrasveld van onze keuze is van prima kwaliteit op ca. 12 minuten rijden.’

Robin Hoezen Algemeen Manager Trainingskampen.nl
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen 3 nachten op basis van volpension + sportpakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Pakket op basis van Half- of Volpension is mogelijk. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

Het hotel Das Artes ligt in het centrum van Porto. Het is deels gehuisvest in een modern gebouw en deels in een historisch paleis met een betegelde gevel. Het biedt design-bewuste accommodatie met roulerende kunsttentoonstellingen. De kamers van het Eurostars Das Artes zijn zorgvuldig ingericht en voorzien van hardhouten vloeren. Alle kamers beschikken over gratis internet, airconditioning en een kabel-tv.

BESTEMMING

De kleurrijke stad in Noord Portugal heeft veel te bieden. Een prachtig, historisch centrum, Estadio Dragao van FC Porto en de vele Porthuizen aan de Douro maken van Porto een perfecte stad om op teamweekend te gaan.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: één training van 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het sportpakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 5 dagen- 4 nachten.
De regio Porto biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Stadion-/wedstrijdbezoek FC Porto of Boavista
– Voetbalquiz

EXTRA SERVICES

– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is op basis van beschikbaarheid.